Culinaire wijncursus ‘Koken naar wijn’

U bent hier

De praktijkgerichte, culinaire cursus 'Koken naar wijn' is nieuw. U leert onder leiding van twee professionele chefs en een sommelier de fijne kneepjes van het combineren van wijn en spijs. Ook leert u koken naar de wijn toe, waarbij de wijn de basis vormt en het gerecht hierop wordt afgestemd.

Aan het eind van deze drie sessies bent u in staat om uw favoriete wijn uit de wijnkelder te halen en daar een heerlijk diner bij te koken.

De cursus vindt plaats in Proef en Kookstudio Den Haag, waar u zelf aan de slag gaat om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. U eindigt de cursus met het koken van een viergangen menu, afgestemd op een door u geselecteerde wijn.

Cursusdata: 29 oktober, 5 en 12 november 2009
Tijd: 19.00 - 22.00 uur, met uitloop.
Kosten: € 295,- incl. btw (gerechten, wijnen en cursusmateriaal inbegrepen)
Aanmelden: info@wijninstituut.nl, onder vermelding van Koken naar wijn
Meer informatie: http://www.wijnspijscursus.nl/

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Blackhawk Merlot Central...

"If anyone orders Merlot, I'm leaving. I'm NOT drinking any fucking Merlot!". Een bekende quote van het personage van Miles Raymond voor iedereen die de wijn-... Lees verder
4

Rode wijn voor de kerst:...

Proefnotitie Excellente Rioja Reserva van de zeldzaam mooie oogst 2009. Blinkt uit door zijn satijnzachte structuur en romige vanille nuances. Na 18 maanden... Lees verder
5

Vega Fiel Cava Brut - 100...

Proefnotitie wijnhuisCava is dé sprankelende trend van 2015. En dat is niet voor niets want deze prachtige mousserende wijn uit het Spaanse Pénedès wordt op... Lees verder
4

Rode wijn voor de kerst P...

ProefnotitieFruitige blend van Alicante, Cabernet Sauvignon en merlot. Een echte toscaan zoals een Toscaan behoort te zijn. Je proeft de kruiden en het fruit... Lees verder
5