Culinaire wijncursus ‘Koken naar wijn’
U bent hier
De praktijkgerichte, culinaire cursus 'Koken naar wijn' is nieuw. U leert onder leiding van twee professionele chefs en een sommelier de fijne kneepjes van het combineren van wijn en spijs. Ook leert u koken naar de wijn toe, waarbij de wijn de basis vormt en het gerecht hierop wordt afgestemd.
Aan het eind van deze drie sessies bent u in staat om uw favoriete wijn uit de wijnkelder te halen en daar een heerlijk diner bij te koken.
De cursus vindt plaats in Proef en Kookstudio Den Haag, waar u zelf aan de slag gaat om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen. U eindigt de cursus met het koken van een viergangen menu, afgestemd op een door u geselecteerde wijn.
Cursusdata: 29 oktober, 5 en 12 november 2009
Tijd: 19.00 - 22.00 uur, met uitloop.
Kosten: € 295,- incl. btw (gerechten, wijnen en cursusmateriaal inbegrepen)
Aanmelden: info@wijninstituut.nl, onder vermelding van Koken naar wijn
Meer informatie: http://www.wijnspijscursus.nl/