Workshop wijn en amuses in restaurant Lepels

U bent hier

amusesOp locatie houdt het Wijninstituut een proeverij in het trendy restaurant Lepels in Schiedam. Eigenaar is Marc Smeets, voormalig chef van hotel Corona in Den Haag. Hij bereidt een aantal heerlijke amuses. Vinoloog en wijndocent Jeroen Margés stemt hierop vervolgens een aantal mooie wijnen af en geeft u uitleg over de diverse combinaties. Wat maakt deze wijn- en spijscombinatie zo bijzonder? En hoe kan ik dit zelf doen?

Jeroen Margés geeft regelmatig wijncursussen en proeverijen. Onder zijn enthousiaste begeleiding geniet u volop van leuke anekdotes en leerzame tips.

Datum: zondag 13 december 2009
Tijd: 15.00 uur (ontvangst met aperitief) –  18.00 uur
Kosten: € 39,50
Locatierestaurant Lepels
Informatie en inschrijving: e-mail naar Jeroen Margés

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

La Pauline Noir de Noirs...

La Pauline is gemaakt van het meest paarszwarte en dus rijpste fruit van de oogst 2013. Een rijke, geconcentreerde La Pauline die deels gerijpt is op eiken. 60... Lees verder
3

AH Bonus Kuentz-Bas Alsac...

Het is lente! En omdat de afgelopen winter zo mild is geweest kunnen we nu al genieten van de eerste witte asperges. Niet die uit Peru die je het hele jaar kan... Lees verder
2

Witte wijn: Casa Safra Uc...

Casa Safra gaat altijd voor topkwaliteit en kiest voor elke wijn het gebied dat het optimale uit de druif haalt. Voor deze Verdejo is dit een kleine wijngaard... Lees verder
3

Rode wijn voor de kerst P...

ProefnotitieFruitige blend van Alicante, Cabernet Sauvignon en merlot. Een echte toscaan zoals een Toscaan behoort te zijn. Je proeft de kruiden en het fruit... Lees verder
5