Pagus Bisano Valpolicella Ripasso Superiore 37.5CL

U bent hier

Wijnreview
Klik hier voor de laagste prijs

Het verschil tussen de 'gewone' Ripasso en de Ripasso Superiore van Pagus Bisano is 6 maanden extra houtrijping. De normale Ripasso rijpt namelijk 12 maanden op hout en de Superiore 18 maanden. De wijn wordt gemaakt van de druiven corvina veronese en rondinella. De normale basis-Valpolicella krijgt een tweede vergisting op de most (schillen, pitten en takjes) van de Amarone. Hierdoor krijgt deze fruitige wijn extra power. Je proeft zwarte bessenjam, rijpe kersen en vanille. Heerlijk bij pasta met wild zwijn worstjes of bij oude Italiaanse kaas. Alcoholpercentage: 13,50%. Inhoud: 37.5cl.

Meer informatie - Bestel deze wijn online €5.99

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Chapillon Cuvée Paul - Ca...

Proefnotitie wijnhuisRond, rijp, inpakkend met slierten cassis, viooltjes en vanille; hier zet Fransman Christophe Chapillon zijn beste Spaanse beentje voor.... Lees verder
1

Witte wijn voor de kerst:...

Heerlijk op dronk deze frisdroge, ziltige witte wijn gemaakt van de Albarino druif. In de Spaanse streek Galicië maken ze witte wijnen die behoren tot de... Lees verder
5

Domaine Prieur La Comete...

ProefnotitieDe "Comète" door Domaine Prieur is wellicht Prieurs mooiste Sancerre. La Comète wordt in een zeer kleine oplage geproduceerd en is zeer beperkt... Lees verder
4

La Pauline Noir de Noirs...

La Pauline is gemaakt van het meest paarszwarte en dus rijpste fruit van de oogst 2013. Een rijke, geconcentreerde La Pauline die deels gerijpt is op eiken. 60... Lees verder
3