Eigen wijnlijn voor De Librije

U bent hier

24Driesterren restaurant De Librije heeft op donderdag 28 mei haar wijnlijn ‘Kus van Thérèse’ gelanceerd. Tijdens een proeverij en een lunch in het Zwolse restaurant zijn deze wijnen van eigen bodem gepresenteerd en geproefd.

‘Kus van Thérèse’ is een gemeenschappelijk product van restaurant De Librije, wijnmakerij Hof van Twente in Bentelo en wijngoed Gelders Laren. Samen hebben ze een lijn van exclusieve wijnen voor de Librije ontwikkeld. Het gaat om wijnen van Nederlandse bodem.

Gastvrouw en sommelier Thérèse Boer heeft haar eigen stempel op deze wijnen kunnen drukken en ze als het ware bezegeld met haar ‘kus’.

Wijngoed Gelders Laren beheert de wijngaard. Hof van Twente verzorgt de verwerking van de oogst, het vinificatieproces en de botteling van de wijnen.

Het gehele proces van druiventeelt, vinificatie tot zorgvuldige samenstelling van de wijn is gericht op een unieke smaaksensatie die de gerechten van De Librije op geheel eigen wijze completeert.

Dit voorjaar is de lancering van ‘Kus van Thérèse’ edelzoet (solaris), wit (solaris), wit (cabernet Blanc) en rosé (regent). De wijnen worden exclusief geschonken in de Librije en zijn te koop in Librije’s winkel.

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Château Tour du Foussat...

Proefnotitie wijnhuisIn het verre kielzog van Sauvignon Blanc wint diens blauwrozegrijs getinte broertje Sauvignon Gris aan populariteit. Voor het eerst... Lees verder
2

Rode wijn voor de kerst:...

ProefnotitieDeze schitterende karakteristieke Spaanse rode wijn,heeft een intense dieprode kleur en een pittig karakter. Uitbundige en intense geur met... Lees verder
3

Domaine Prieur La Comete...

ProefnotitieDe "Comète" door Domaine Prieur is wellicht Prieurs mooiste Sancerre. La Comète wordt in een zeer kleine oplage geproduceerd en is zeer beperkt... Lees verder
4

Mousserende wijn: Goldish...

Deze frisse en licht mousserende rosé wijn is onweerstaanbaar. Helder roze van kleur met een fijne mousse. Frisse lichtzoete smaak met het aroma van... Lees verder
3