Nieuw: culinaire wijncursus 'Koken naar wijn'

U bent hier

koken naar wijnIn deze praktijkgerichte cursus gaat u aan de slag met verse ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden. U leert koken naar de wijn toe in plaats van andersom, het afstemmen van wijn op een gerecht. Het voordeel hiervan is dat u meer mogelijkheden hebt. U leert welke ingrediënten samengaan met welke wijnstijlen. Wat botst en hoe u kunt bijsturen.

Voor een ieder die wil spelen bij een casino on line raden wij aan eens langs te gaan bij GamblingCity.net. Ze hebben de beste informatie over alle populaire casinospellen. Lees alles over online blackjack en het spel blackjack spelen. Ben je er klaar voor om te spelen dan geven wij je het advies te beginnen met gratis blackjack.

U bent aan het eind van deze cursus in staat om rondom uw favoriete wijn een heerlijk gerecht te bereiden. Doordat u zelf aan de slag gaat met een chef en een wijndocent die over u schouder meekijken, leert u snel de kneepjes van het vak. U eindigt de cursus met het koken van een driegangenmenu met sterrenchef Harry Visbeen, afgestemd op een door u geselecteerde wijn.
De cursus vindt plaats in een moderne kookstudio op een centraal gelegen locatie in Den Haag. Er is gratis parkeergelegenheid in de omgeving.

Cursusdata: 29 oktober, 5 en 12 november 2009
Start : 19.00 - 22.00 uur (enige uitloop mogelijk)
Kosten : € 295,-- incl. btw (gerechten, wijnen, cursusmateriaal en professionele begeleiding inbegrepen)
Aanmelden: info@wijninstituut.nl onder vermelding van 'Koken naar wijn'
Meer informatie: http://www.wijnspijscursus.nl/

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

AH Bonus Kuentz-Bas Alsac...

Het is lente! En omdat de afgelopen winter zo mild is geweest kunnen we nu al genieten van de eerste witte asperges. Niet die uit Peru die je het hele jaar kan... Lees verder
2

Dardano Barolo DOCG Piemo...

Proefnotitie Barolo is eigenlijk de Rolls Royce onder de Italiaanse wijnen, ze worden gemaakt in de Noord-italiaanse Piëmonte streek rondom het stadje Barolo.... Lees verder
4

Rode wijn voor de kerst P...

ProefnotitieFruitige blend van Alicante, Cabernet Sauvignon en merlot. Een echte toscaan zoals een Toscaan behoort te zijn. Je proeft de kruiden en het fruit... Lees verder
5

La Pauline Noir de Noirs...

La Pauline is gemaakt van het meest paarszwarte en dus rijpste fruit van de oogst 2013. Een rijke, geconcentreerde La Pauline die deels gerijpt is op eiken. 60... Lees verder
3