Workshop wijn en amuses in restaurant Lepels

U bent hier

amusesOp locatie houdt het Wijninstituut een proeverij in het trendy restaurant Lepels in Schiedam. Eigenaar is Marc Smeets, voormalig chef van hotel Corona in Den Haag. Hij bereidt een aantal heerlijke amuses. Vinoloog en wijndocent Jeroen Margés stemt hierop vervolgens een aantal mooie wijnen af en geeft u uitleg over de diverse combinaties. Wat maakt deze wijn- en spijscombinatie zo bijzonder? En hoe kan ik dit zelf doen?

Jeroen Margés geeft regelmatig wijncursussen en proeverijen. Onder zijn enthousiaste begeleiding geniet u volop van leuke anekdotes en leerzame tips.

Datum: zondag 13 december 2009
Tijd: 15.00 uur (ontvangst met aperitief) –  18.00 uur
Kosten: € 39,50
Locatierestaurant Lepels
Informatie en inschrijving: e-mail naar Jeroen Margés

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Dardano Barolo DOCG Piemo...

Proefnotitie Barolo is eigenlijk de Rolls Royce onder de Italiaanse wijnen, ze worden gemaakt in de Noord-italiaanse Piëmonte streek rondom het stadje Barolo.... Lees verder
4

Cauthas Poggio Nardone IG...

Stevig warm donkerrood met zwarte kern. Intens en luxe van geur met zwoelkruidige zwarte kersen, cassis en nuances van mokka en cacao van getoast eiken. Vol,... Lees verder
3

Rode wijn voor de kerst:...

D luis R - Rioja Crianza Selección 2011 Proefnotitie De vermelding ‘selección’ slaat op het feit dat de wijnmaker een selectie maakt van de beste percelen bij... Lees verder
3

Ricardo Sanz Menade Las O...

ProefnotitieDeze zalige en fraaie Verdejo komt van de fameuze Rueda wijn-producent Ricardo Sanz. Authentieke en Biologisch wijnbouw gebaseerd op het unieke... Lees verder
4