Mucho Más Tinto 75CL

U bent hier

Wijnreview
Klik hier voor de laagste prijs
  • Mucho Mas
  • Overig
  • €4.49
  • Gall & Gall

Bij Felix Solis vroegen ze aan hun wijnmakers om helemaal los te gaan. Vergeet de regels en maak wat je wilt. Een wijn die je zelf het liefste drinkt. Het resultaat is Mucho Más. Een wijn gemaakt van druiven uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Het is een kort op hout gerijpte blend van garnacha, aangevuld met tempranillo. Uiteraard moet de wijn worden gedeclasseerd tot het laagste niveau: een landwijn. Maar de smaak is geweldig: zwarte kersen, bramen, specerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk.   Quote De Grote Hamersma "Mucho más. Nihilistisch etiket. Jaartalloos ook. Toch: less is more. Aan regio's waar de tempranillo is vandaan gehaald ontbreekt het daarentegen niet: La Mancha, Toro en Valdepeñas. Felix Solis, een Spanjebrede wijnproducent, heeft zijn bronnen in heel het land. Wat levert de kreet 'alle druiven verzamelen!' op? Boertige, wat bonkige, ruwe tinto. Met een zoetje voor de vriendelijkheid. Met tannines voor de body. Wat kruiderij en wat bramen, bittere kersen en bessen. No nonsense operatie, de uitmonstering indachtig." Alcoholpercentage: 14%. Inhoud: 75cl.

Meer informatie - Bestel deze wijn online €4.49

Heerlijk genieten van wijn

Nieuwste wijnreviews

Las Rocas Viñas Viejas Ga...

De wijn van vandaag komt uit de relatief onbekende Spaanse regio Calatayud. Het dankt zijn naam aan de Moorse heerser Ayub, die er een kasteel liet bouwen en... Lees verder
4

Muscadet Côtes de Grandli...

Proefnotitie wijnhuisDeze complexe en zuivere Muscadet past uitstekend bij producten uit de zee zoals schaal- en schelpdieren. De ziltige en zuivere smaak... Lees verder
4

Rode wijn voor de kerst:...

ProefnotitieDeze schitterende karakteristieke Spaanse rode wijn,heeft een intense dieprode kleur en een pittig karakter. Uitbundige en intense geur met... Lees verder
3

AH Bonus Kuentz-Bas Alsac...

Het is lente! En omdat de afgelopen winter zo mild is geweest kunnen we nu al genieten van de eerste witte asperges. Niet die uit Peru die je het hele jaar kan... Lees verder
2