Nieuw: culinaire wijncursus 'Koken naar wijn'
U bent hier
In deze praktijkgerichte cursus gaat u aan de slag met verse ingrediënten om heerlijke gerechten te bereiden. U leert koken naar de wijn toe in plaats van andersom, het afstemmen van wijn op een gerecht. Het voordeel hiervan is dat u meer mogelijkheden hebt. U leert welke ingrediënten samengaan met welke wijnstijlen. Wat botst en hoe u kunt bijsturen.
Voor een ieder die wil spelen bij een casino on line raden wij aan eens langs te gaan bij GamblingCity.net. Ze hebben de beste informatie over alle populaire casinospellen. Lees alles over online blackjack en het spel blackjack spelen. Ben je er klaar voor om te spelen dan geven wij je het advies te beginnen met gratis blackjack.
U bent aan het eind van deze cursus in staat om rondom uw favoriete wijn een heerlijk gerecht te bereiden. Doordat u zelf aan de slag gaat met een chef en een wijndocent die over u schouder meekijken, leert u snel de kneepjes van het vak. U eindigt de cursus met het koken van een driegangenmenu met sterrenchef Harry Visbeen, afgestemd op een door u geselecteerde wijn.
De cursus vindt plaats in een moderne kookstudio op een centraal gelegen locatie in Den Haag. Er is gratis parkeergelegenheid in de omgeving.
Cursusdata: 29 oktober, 5 en 12 november 2009
Start : 19.00 - 22.00 uur (enige uitloop mogelijk)
Kosten : € 295,-- incl. btw (gerechten, wijnen, cursusmateriaal en professionele begeleiding inbegrepen)
Aanmelden: info@wijninstituut.nl onder vermelding van 'Koken naar wijn'
Meer informatie: http://www.wijnspijscursus.nl/